ElegAnt Solutions Antenna & RF Design
Home
Bedrijfsprofiel
Nieuws
Diensten
Faciliteiten
Bibliotheek
Projecthistorie
CV van eigenaar
Voorwaarden
Contact


 

 

 

 

 

 

 

 

 


ElegAnt Solutions biedt zijn brede expertise in het ontwerpen van antennes en RF-circuits aan om u te helpen bij het bouwen van nieuwe draadloze oplossingen en RF-toepassingen in het algemeen. Binnen dit vakgebied specialiseert ElegAnt Solutions zich in het ontwerpen van elektrisch kleine maar goed presterende antennes, breedbandige antennes, en d.m.v. een E- of H-veld aangestoten antennes als interessant alternatief voor galvanisch aangesloten antennes. Maar u bent ook van harte welkom om gewoon alleen maar de RF-performance te laten checken van de print van uw zojuist ontwikkelde draadloze toepassing, met bijv. een balun en/of geprinte antenne.

Onze doelstelling: het leveren van theoretisch doordachte en elegante praktische oplossingen voor de diverse radiofrequente uitdagingen die klanten met ons willen delen.

Ons product: een scala van diensten, variërend van een radiopropagatieanalyse of een ontwerphaalbaarheidsrapportage, tot een prototype van een antenne of RF-schakeling.

Nevenactiviteit: Vertaalservice Engels-Nederlands en Duits-Nederlands van technische teksten, zoals studieboeken en handleidingen, op het gebied van telecommunicatie, computers en technologie in het algemeen.


aangepast 31 dec 2022